25 måder at spare penge uden en at gøre en Dime mere end du gjorde A

Privatøkonomi har altid været en af de afgørende aspekter, som i høj grad påvirker succes af et individ i forskellige felter. Ligesom et hus skal stærkt fundament til at modstå de forskellige afgifter af vejret på samme måde kræver alle personer stærke fundamenter af personlige finanser til at modstå de grundlæggende afgifter af liv. Stærke finansielle situation har altid været den sure shot vej til en sund og uafhængige finansielle situation. Opretholde en kontrol over privatøkonomi gør det muligt at opretholde en kontrol over hele finansielle situation og til at opretholde en kontrol af hvor penge kommer og hvad bruges det bliver brugt. Der er en række emner under det. Nogle af de afgørende områder er budgettering, investering, pension og gæld håndtering. Grunden til jeg er sådan en stor fan af værktøjer som Mint og agern er fordi de laver privatøkonomi sjov. Det kan også betale sig at investere i grundlæggende forebyggende pleje som vaccinationer, spaying og neutering. Upfront omkostninger kunne spare en forfærdelig dyrlægen regningen ned linjen. Shoppe rundt mellem dyrlæger er afgørende for, da der er massive forskelle i pris.

Få til lufthavnen super tidligt – sikkerhed linjer vil blive lange! Efter alt det planlægning og forskning er det sidste, du ønsker at gøre gå glip af dit fly. Og altid tjekke ind før du ankommer, blot en mindre kø, du nødt til at vente i. Jeg får det, du er en stærk uafhængig ung voksen, der ikke behøver at leve under rammerne af dine forældres hus. Men før du styrter ud for at få din første plads, Sørg for at du kan faktisk råd til det.

Indkvartering WTOP på Facebook og følg @WTOP på Twitter til at engagere sig i samtale om denne artikel og andre. Selv sunde individer har brug at se deres læger regelmæssigt. Sørg for at du får din regelmæssig physicals vil bidrage til at fange eventuelle sundhedsmæssige problemer, før de bliver kriser.

Del dine foretrukne læser, film og musik med venner i stedet for at købe ting i butikken. Søge efter og sælge tilbagediskonterede samlinger på Craigslist og PaperBackSwap, eller tjek brugte bog og musik butikker. Alle produkter og tjenesteydelser præsenteret er baseret udelukkende på redaktionelle valg. PENGE kan modtage kompensation for nogle links til produkter og tjenester på dette website.

Ud over at opdele din husleje i halve, vil du også kunne spare penge på dine værktøjer eller endog fødevarer i nogle tilfælde. Bare sørg for den person, du vil flytte i med er ansvarlige og acceptable. Celle foretage en opringning nota: ændre din plan er en måde at spare penge på din mobiltelefon regningen, men det er ikke den eneste måde. For startere, kan du ikke brug for forsikring. At fjerne det fra din plan kunne spare du næsten $100 pr. år pr. linje.

Bonus: Vil du også få øjeblikkelig adgang til mit interview af en mand og far, der trak sig tilbage i den modne alder af 30. Alvorligt! En nordkoreanske embedsmand har antydet om gennemfører en atomprøvesprængning på havet, som ville have alvorlige konsekvenser for miljøet. Øjne på banken! Ikke selv underholde tanken om impuls køber ved kassen linje (her er ser på dig, tyggegummi og formiddagsblade). Fristende behandler er designet til at være eye candy, men du har sandsynligvis ikke brug for en markerede granola bar.

Du kan også tilmelde dig til auto-pay på dit studielån — og kan endda få en rabat på din rente. Hvis du er en rejsende forsøger at reducere omkostningerne og spare penge denne feriesæson har jeg fået nogle gode tips til dig. Og sørg for at Tjek videoen ovenfor for mere dybdegående information om mine foretrukne tips!

Leave a Reply

Your email address will not be published.