3 økonomi Tips til studerende

Tip 1: De bøger, du har brug for at købe i begyndelsen af hvert semester kommer til hundredvis af dollars. Du kan gemme så meget ved at købe brugte bøger på en brugt bog butik, fra en studerende, der allerede har kurset, eller online. Desuden kan du prøve Amazon’s affiliate program til at sælge bøger til andre studerende i dit parti og tjene en provision. Glem ikke, i slutningen af semestret du kan sælge bøger og få alle dine penge tilbage. Hvis nogen spurgte mig, hvad min nummer 1 var hvordan at spare penge i college tip. Ville det være denne. Meget af den budgettering råd derude forudsætter to ting: at du har en indtægt, og at du ved, hvad dine udgifter er. Hvis du ikke har fundet et job, men du ved ikke, hvad du vil tjene. Hvis du ikke har flyttet ud af dine forældres hus endnu, kan du ikke har en klar fornemmelse af dine udgifter.

Tjek flere steder for lav flybilletter. Ikke stole på en enkelt luftfartsselskab søgemaskine til at vise dig alle billige billetpriser. Nogle discount flyselskaber tillader ikke deres fly skal anføres i disse tredjeparts-søgninger, så skal du tjekke deres hjemmesider særskilt.

Den næste bedste afkast næsten helt sikkert betale ned kreditkort gæld. På 20% +, det er langt mere, end du ville gøre ved at investere i aktiemarkedet – og det er en garanteret afkast, i modsætning til markederne. Ligeledes renter 10% + auto lån og høje sats private studielån.

Fysiske freebies også komme med uforpligtende. Marketingfolk har lært hvordan man udnytter reglen om gensidighed, en kabelforbundet sociale norm fra vores tribal fortid. Så snart vi får noget gratis, føler vi en forpligtelse. Instinkt er så stærk, at det virker selv når ‘gave’ er ubudne, eller det er noget, vi ikke nyde.

Når det kommer til badedragt shopping, betale det ikke sig at købe billige knock-offs. En veldesignet badedragt vil koste mere forhånd, men det kan sidste år. Tre år siden faldt jeg $85 på en højere ende badedragt. Jeg vasker det i hånden og line-tørre det efter hver brug, og det ser stadig helt nye. Tjek 16 Tips til at finde den perfekte badedragt for mindre “-en komplet guide til badedragt shopping.

Først og fremmest, ønsker du aldrig at shoppe for dagligvarer på tom mave. Prøv at shoppe omkring 10 ‘ ur om morgenen til at undgå en rumlende mave, men også de eftermiddag skarer. Derudover Spørg din købmand deli og bageri hvis de discount kød og brød på en bestemt dag i ugen. En købmand jeg hyppige sælger alle sine uger gamle bagværk til en cent om onsdagen!

Hvis du er på vej til en stor familiesammenkomst Bestil dine gaver online og sende dem direkte! Jeg mener seriøst, Amazon sælger alt i dag. Hvis du rejser med gaver, ikke wrap dem inden de forlader. TSA kan trække dine tasker og er nødt til at udpakke gaver af sikkerhedsmæssige årsager.

Leave a Reply

Your email address will not be published.