Gjort millionær Grant Cardone

For det meste af min karriere, har jeg arbejdet med rige folk fra hele verden – iværksættere, investorer, investeringer bankfolk, business angels, ledere, advokater og andre. Korb forestiller sig et scenario, hvor et par, hvor begge folk er alder af 66 og har ret til de maksimale socialsikring indtjening, forsinker betalinger indtil alderen 70. Det ville resultere i en stigning på 32% i betalinger – $845 pr. måned for hver person eller $1,690 for parret lån rentefrit.

Undgå indkøb, der er tilbøjelige til at afskrive hurtigt udgifter $50.000 på en bil anses undertiden en affald, fordi det er sandsynligt, at det ikke vil være værd halvdelen at meget i fem år, uanset hvor meget arbejde du lægger ind i det. Så snart du køre en ny bil fra partiet, det afskrives ca 20-25% i værdien og fortsætter med at gøre så hvert år, du ejer den. 2 der gør, at købe en bil en meget vigtig økonomisk beslutning.

Han havde ikke en dyr bil, eller kjole meget smart, men fra tale til ham jeg fandt ud af at han ikke rigtig har at arbejde, han ejede en flåde af klassiske biler han bruge til at leje ud til folk i film- og reklamebranchen, og han var fri til at tilbringe sin tid på at whate ver han havde lyst til.

Sullivan skriver om University of Chicago økonom Richard Thaler, der var overrasket over at finde i hans forskning at “penge i krukker” tilgang (dvs. sætte din indkomst i fiktive spande udpeget til særlige udgifter – husleje, mad, besparelser, rejse – i stedet for at tænke på det som et engangsbeløb skal bruges) er også betryggende at en person “med 100 millioner dollars.” Han definerer velhavende som “at have penge nok, at du ikke behøver at bekymre sig om penge,” så bucketing, fordi det bidrager til at dæmpe disse bekymringer, kan være en psykologisk værktøj til at opnå denne stat.

At tillade dine udgifter at stige med din indkomst kaldes livsstil inflation, og det er noget, der bogstaveligt talt tre ud af fire amerikanere falder bytte til. Det er også hvorfor tre ud af fire amerikanere straks fjerne sig selv fra ligningen, når det handler om at opbygge rigdom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.