Spar penge op til Single Day

Trænger du til at købe en masse nye ting? De fleste danskere kan nikke genkendende til at have brug for flere penge mellem hænderne. Hvis du først er begyndt at surfe rundt på internettet og falder over noget, så er det også svært at lade være med at købe noget. Det er en god ide, at du hver måned afsætter nogle penge til shopping. På et eller andet tidspunkt har du behov for nye sko, nyt tøj eller artikler til hjemmet. Kom i gang med at afsæt et pengebeløb hver måned, så du har en buffer i tilfælde af at du støder på noget, som du ikke kan leve uden.

Hvad er Singles Day:

I løbet af året findes der mange forskellige slags mærkedage, som repræsenterer noget specielt. Singles Day kan sammenlignes med Black Friday, da dagen handler om at kunne spare en masse penge på diverse ting og sager. Denne dag blev officiel i 1990erne, hvor dagen handlede om at forkæle singler. Det vil sige, at singler havde lov til at gå ud for at shoppe en masse til dem selv. I dag er der kommet en bredere fortolkning af dagen således, at par også kan have lov til at shoppe løs på Single Day.

Hvor skal du shoppe henne:

Der er både gode tilbud at hente online og i butikker, så i bund og grund bør du afsætte en hel dag, hvis du gerne vil komme godt omkring mange butikker og hjemmesider. Det er rigtig ærgerligt at gå glip af et godt tilbud, så derfor anbefales det, at du laver en liste over de ting, som du skal købe. Mange butikker og hjemmesider er gode til at reklamere med tilbuddene i god tid, så du har en chance for at se hvad hvilke tilbud, du ikke kan undvære.

Sæt penge til side:

Hvis du i forvejen ved at du skal gå shop amok Singles Day, så har du et helt år hvor du kan spare en masse penge op. Det er fedest at shoppe når du i forvejen har pengene sat til side på en konto. På denne måde tænker du ikke på samme måde over hvad pengene går til. Du har jo sat pengene til side og har dermed givet dig selv lov til at bruge dem. Hvis du ønsker dig en større ting såsom en seng eller en ny sofa, så gælder det om at spare så mange penge op, som du overhovedet kan.

Få praktiske indkøb overstået:

Hvis du skal til fødselsdag eller andet efter Singles Day, så kan det også godt svare sig at få gaveindkøbet overstået, da der er penge at spare. Du kan dermed købe en ekstra ting for at komme op på det beløb, som du har afsat. Tag din ven eller veninde under armen og planlæg en hel dag, som står i shoppingens tegn. På denne måde får du noget kvalitetstid med vedkommende samtidig med, at du kan få overstået en masse praktiske gøremål.

Kvinder elsker Single Day:

Ifølge spørgeundersøgelser bliver Singles Day især anvendt af kvinder, fordi kvinder generelt har et større shopping-gen i forhold til mænd. Mange kvinder er glade for at finde fede tilbud og dermed se hvor meget de egentlig har sparet på deres fund.